HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Példa cím
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal

Egy napos utazások  

Egy napos szabadprogramos utazásokat szervezünk háztól - házig. Az utazás kisbusszal (9 személyes) történik a gyors utazás érdekében Nógrád, észak - Pest vármegye, Ipolyság régiójából Lengyelországba, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Szlovéniába és belföldön egyaránt. 

Beszállási lehetőségek: Balassagyarmat, Ipolyság, Rétság, Vác, Dunakanyar, Budapest és vonzáskörzete. Horvátországi és Szlovéniai utazások esetében van lehetőség csatlakozni M7 autópályán.

Elérhető útjaink, melyekről részletes tájékotatást lejjebb olvashat: Plitvicei tavak, Krka Nemzeti park, Bécs, Pozsony, Bledi-tó, Crikvenica, Opatija, Zakopane, Auschwitz, Bachleda-völgy(Bachledkova dolina, lombkorona sétány), Stary Smokovec, Csorba-tó, Donovaly, Schönbrunn, Mohács busójárás.

EGYEDI CSOPORTOS UTAZÁSOKAT IS VÁLLALUNK!

Információ: +36709452488 , +36709450466, info@europicktrans.comSzilvásvárad - Eger egy napos kirándulás Augusztus 10. szombat

Szalajka - völgy és Szépasszony - völgy

Augusztus 10. napjára egy napos kirándulást szervezünk Szilvásváradra és Egerbe, ahol akár háztól - házig is utazhatsz Velünk, hogy ne kelljen bajlódnod az utazás nehézségeivel.

Az egy napos kirándulás során következőképpen alakul a napunk:

 •  Indulás kora reggeli órákban beszállási helytől függően,
 • Délelőtti időket a Szalajka - völgynél töltjük,
 • Délután átutazunk a Szépasszony - völgybe,
 • Érkezés haza a kora esti órákban.


Az utazás önellátásos, szabadprogramos!

Szalajka - völgynél kisvasúttal is feljuthatunk a Szalajka - forrásig, ahonnan akár visszasétálhatunk a kiinduló pontig egy kellemes séta keretein belül. A séta alatt megtekinthetjük a következő természet adta csodákat, mint pl.: Fátyol vízesés, Gloriette - tisztás, Pisztrángtelep, Zilahy Aladár Erdészeti Múzeumot, Vadbemutató kertet és maga a szépséges természetet. Kisvasúttal  nagyjából 5km hosszan roboghatunk. Természetesen az ékkő a Fátyol vízesés. A 17 méter magas vízesés hazánk egyik legszebb természeti látnivalója. Helyi büfében van lehetőség pisztráng fogyasztására is. 

Kisvasút ára tájékoztató jelleggel: Felnőtt: 2000Ft, Diák: (14 éves kortól diákigazolvánnyal) 1500Ft,  Gyerek: (3 -14 éves korig) 1000Ft.

A nap második felében ellátogatunk Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területére, a Szépasszony – völgybe, ahol közel 200 pince várja a látogatókat, hogy megismerkedhessenek a méltán híres egri borokkal is. A borászatok hangulatos teraszaikon és pincéikben mindenkit bármikor szívesen látnak egy pohár borra. A legnépszerűbbek többek között az Egri Leányka, a Bikavér és az Egri Csillag. A borok mellé leggyakrabban sajtok, pogácsa, zsíros kenyér kapható, de akad olyan hely ahol lekvárral, szörppel csalogatják a vendégeket. Hazaindulás 17 óra körül.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!

Részvételi díj: 9.900 Ft, mely tartalmazza az oda - vissza utat, akár háztól - házig.

Az útiköltség nem tartalamazza a belépőket és egyéb felmerülő saját jellegű költségeket!


Cserekeszőlő fürdőzés egy napban, Augusztus 2. péntek

Augusztus 2.-án utazz Velünk Cserkeszőlőre a következő települések vonzáskörzetéből, akár háztól - házig: Balassagyarmat, Ipolyság (Sahy), Nagyoroszi, Érsekvadkert, Rétság, Vác, Dunakanyar, Veresegyház, Budapest.

Élvezzen egy vidám napot Cserkeszőlőn a Termál és Gyógyfürdőben. 

Indulás kora reggel az Ön által megadott beszállási helyről, akár háztól-házig, majd rövid utazás után érkezés a fürdőbe, ahol az egész napot töltjük. Visszaindulás késő délutáni órákban történik, melyet szokásunkhoz híven mindig személyesen egyeztetünk helyszínen a csapattal.

Az utazás önellátásos, belépőjegyeket pedig helyszínen tudja mindenki megvásárolni saját magának. Amennyiben mód és lehetőség van rá, létszámtól függően csoportos kedvezményeket igyekszünk kihasználni.

Az utazás nincs korhoz kötve!

Az utazás dátumának, program változásának jogát fenntartjuk!

 Belépőjegy árak: Fürdőző hivatalos weboldalán érhetők el: https://cserkeszolo.hu/furdo/arak vagy katt lejjebb a linkre.

Részvételi díj: 9.990 Ft, mely tartalmazza az oda- vissza utat, akár háztól-házig. 
Az útiköltség nem tartalmazza a belépőket!


Debreceni Virágkarnevál Augusztus 20.​

1 napos kirándulás önellátással.

Felszállási lehetőségek: Szécsény, Balassagyarmat, Ipolyság, Nagyoroszi, Patak, Érsekvadkert, Romhány, Rétság, Dunakanyar, Vác, Veresegyház, Budapest és vonzáskörzete, akár háztól - házig.

Indulás kora reggeli órákban történik a beszállási helytől függően. Folyamatos utazás egy rövid pihenővel.

Érkezés Debrecenbe a virágkarnevál helyszínére a délelőtti órákban. A virágkarnevál Debrecen legnépszerűbb turisztikai rendezvénye, mely egynapos karneválból karneváli hétté, fiesztává nőtte ki magát az évek során.

A rendezvény augusztus 20-hoz kötődik, leglátványosabb eleme a virágkocsi felvonulás.

Már hónapokkal előbb elkezdik a készülődést. A virágkocsikat virágok tízezreiből építik fel. Két héttel a virágkarnevál előtt elkezdik feltűzni a teherautókra a szárazvirágokat, majd augusztus 19-én erre kerülnek rá a friss, vágott virágok.

A kocsik augusztus 20-án reggel 6 órára már teljes pompájukban tündökölnek és várják az indulást. A virágkocsik mellett hazai és külföldi előadók, tánckarok, zenekarok, mazsorettek is felvonulnak, különféle színes koreográfiákkal szórakozatják a közönséges.

Visszaindulás 17:00 órakor, visszaérkezés a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban. (kb. 20:30)

Útiköltség: 16.900Ft, oda - visszautazást tartalmazza, belépőket, egyéni költségeket nem tartalmazza.


Bécs - Schönbrunn - Szeptember

Csoport esetén, minimum 6-7 fő egyéni időpontokban is megszervezzük utazását!


Június 16. napján lehetőség nyílik velünk utazni Balassagyarmat - Ipolyság - Rétság - Vác - Budapest régiójából Bécsbe a Schönbrunni kastélyhoz, hogy megtekintsük a Barokk csodát. 

Kora délelőtt érkezünk meg az osztrák fővárosba, mely nemrégiben nyerte el a " Világ 10 legzöldebb városa" címet, ahol a rangsor legelején járt 100 nagy metropolisz közül. Az ország tudományos és kulturális fővárosa, nem vitás. Kitűnő életminőség, élhető közeg jellemzi, így nem csoda, ha szívesen látogatjuk az év különböző időszakaiban, mindig színvonalas rendezvényeken, koncerteken vagy eseményeken vehetünk részt.
Ezúttal kora nyár alkalmából érkezünk a csodás Schönbrunnba, ahol kertek, kastély és állatpark vár ránk. Egész napunkat itt töltjük hisz még egy nap is kevés, hogy teljes egészében megismerjük ezt a zöldövezeti részt.

Egyénileg foglalt időpontban megkezdjük Európa egyik legszebb barokk épületegyüttesének, a Schönbrunni kastélynak a látogatását. A  túra során felkeresheti a pompás császári lakosztályokat, bepillantást nyerhet, hogy is élt a Habsburg császári család a nyári rezidenciában. 
Ezután lesz lehetőség sétálgatni magában a parkban is, mely ingyenes mindenki számára.


A parkban továbbá lenyűgöző kutak, szobrok, emlékművek, fák és virágok találhatók, valamint a pompás Gloriette. A Császári Hintómúzeum, a Trónörökös kertje, a Narancsház kertje, az útvesztő, az állatkert, a Pálmaház, a Sivatagi ház ugyancsak a kastélyparkhoz tartoznak, és belépődíj ellenében látogathatók.


- Javasoljuk a nap második felét az állatkertben tölteni, hisz ez nem csak egy állatkert hanem a világ egyik legmodernebb és legjobb állatkertjének számít. A bécsi Schönbrunni állatkertet 2022-ben immár hatodik alkalommal választották Európa legjobb állatkertjévé - Európa 29 országának további 126 tudományosan vezetett állatkertjével szemben. Az állatok kifutói különösen nagy területtel rendelkeznek és a természethez közel találhatóak. Itt több mint 700 állatfaj él, a szibériai tigristől a koaláig és a páncélos orrszarvúig. A legfontosabb attrakciók közé tartozik az óriási esőerdő-ház, a kiterjedt Dél-Amerika terület, valamint az ORANG.erie, amely a bécsi orangutánok otthona. 2010 elején megnyitották a Naturerlebnispfad nevű tanösvényt. 2014 májusa óta újra találkozhatunk jegesmedvékkel az állatkertben: A Franz-Josef-Land részleg 1700 m² alapterületű, így elegendő szabad mozgásteret biztosít a fehér óriások számára. Most először merülés közben is megfigyelhetjük a medvéket. Nem kérdés tehát, hogy kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgöz.

Az utazás során idegenvezetés nincs, tehát nincs kötelező jellegű program. Jegyek egyénileg foglalhatók a kastélyba, mely 30€ körül alakul (az ár tájékoztató jellegű). Előzetesen is foglalhatók jegyek vagy a Schönbrunni kastély hivatalos oldalán. Csoport esetén segítünk a jegyfoglalásban! 

Minimum létszám: 8 fő! Ez alatt nem indítjuk el utazásunkat!


Részvételi díj: 17.900 Ft, mely tartalmazza az oda- vissza utat, akár háztól-házig. 

Az útiköltség nem tartalmazza a belépőket!Bachledka lombkorona sétány és Csorbató (Szlovákia): Szeptember.

Csoport esetén egyéni időpontokban is!

Indulás Vác - Rétság - Balassagyarmat - Ipolyságról  reggel 5-6  órakor beszállástól függően. Délelőtti órákban érkezés a Bachledka völgybe, ahol felkeressük a Bachledka lombkorona sétányt és kilátótornyot, mely tetetején egy "adrenalin háló" feszül. Feljutás felvonóval történik térítés ellenében. Az erdő közepén magasodó látványosság a földről a 32 méter magas sprirális alakban kanyarodó toronyba vezeti a látogatókat. Készüljön fel a "tátrai kétezresekre" nyíló csodás kilátásokra. Bátrabbak lecsúszhatnak, mások pedig visszasétálnak. Miután kigyönyörködtük magunkat a havas tájban, a Csorbatóhoz utazunk, ahol akár körbe is sétálhatjuk a meseszép tavat.

Az alapár az utazást taralmazza, belépőket nem! Belépő felnőtt esetén: kb 28€ a Balcheldka felvonó és sétány. Az itt feltüntetett árak tájékozatót jellegűek, pontos információt hivatalos weboldalukról kaphat!

Egész napos program szabadprogramos, nincs idegenvezetés!

Visszaindulás 17 óra körül.

Program változtatásának jogát fenntartjuk!

Részvteli díj: 17.900 Ft 

Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető.
​​


Bledi-tó (Szlovénia)

Indulás: péntek éjjel. Balassagyarmat - Ipolyság - Rétság - Vác - Budapest - M7 autópálya mellől bárhol becsatlakozhatsz, akár áztól - házig szállítással! 

Érkezés: szombat reggel, ahol szájtátva bámuljuk majd Szlovénia lenyűgöző természeti kincsét, a Vintgar-szurdokot. Egész nap szabadprogramos, tehát semmi kötelező program nem terhel!

A Vintgar-szurdok vadregényes környezetében a 13 m magas Šum – a legmagasabb szlovén vízesés – zuhog alá a meredek és függőleges sziklafalakról, a mélyben pedig sebes folyó kanyarog. A mindössze 1,6 km hosszú túrát rövidsége ellenére sem fogod soha elfelejteni, a felejthetetlen élményről gondoskodnak a folyón átívelő fahidak és a sziklák oldalához rögzített, olykor igen szűk fafolyosók. A völgyben a természet nyers erejét látod, csupán két látnivalót találsz, amelyet emberi kéz formált: a gátat és a bohinji vasútvonal kőhídját.

Miután jól kisétáltuk magunkat, busszal megyünk a Bledi-tóhoz, ahol többféle program közül tudsz választani:

 • A Bledi-tó és környéke valóságos festői környezet, ahol a tavat körülölelő hegyek és erdők, valamint a tó fölé tornyosuló vár teszik idillivé a tájat.
 • A bledi várból a tóra nyíló kilátás páratlan és leírhatatlan. A több mint ezeréves ódon várépület 1011 körül épült. A vár nyomdájában ismerkedj meg a hagyományos, kézi nyomtatással, majd a borospincében zárd le pecsétviasszal az üvegbe töltött bort.
 • A várkastély minden nap nyitva van, a belépő 11 euro (diákkal 7 euro, 14 év alatt 5 euro). Az árak tájékoztató jellegűek, melyről a hivatalos honlapon olvashat! 
 • Ha Bledben jársz, egy dolgot mindenképpen ki kell próbálnod: kóstold meg az aranyszínűre sült ropogós vajas tésztán az ízletes vaníliakrémet, a tetején tejszínnel, újabb réteg ropogós tésztával és finoman hintett porcukorral – azaz, a híres bledi krémest.
 • Pletnával szeld a vizeket a tavon!
 •  A tavon számos lehetőség közül választhatsz, hogy átjuss a szigetre, ám ennek hagyományos módja a pletna, ami a helyi mesteremberek által készített laposfenekű, vászontetővel beárnyékolt fa gondolákat jelenti. 1590 körül említették először helyi források ezt a hajót, amelyet a pletnár kezel.
 • A pletnárság nemzedékről nemzedékre öröklődik, azaz előfordul, hogy évszázadokig a családban marad. A pletnárok több helyszínen – többek között az Evezőközpontban, a Park szálloda alatt vagy az Egészség Parkban – is várják a hajózni vágyókat.
 • Jó időben adj az érzésnek: irány a bobpálya!
 • Töltsd fel az adrenalinszinted az egyik legvagányabb nyári sípályán, és száguldás közben élvezd az eléd táruló csodás panorámát is! Több mint fél km hosszan, akár 40 km/h-val csúszhatsz, kábé 25%-os meredekségen. Ugye, jól hangzik?
 • Nyitva: április 1 – október 21.


Hazaindulás: miután lábunk és szemünk is kimerült a sok sétában és csodálkozásban, 17 órakor hazafelé vesszük az irányt (a pontos időpontot helyszínen beszéljük meg).

Hazafelé még megállunk, hogy megkóstoljuk a méltán híres trojane-i fánkokat – itt meg is tudunk vacsorázni, de a fánkot tutira nem hagyjuk ki!

Hazaérkezés: vasárnap, a hajnali – kora reggeli órákban. Ez függ a forgalomtól és a határon való átjutástól is.

Részvételi díj: 31.900  Ft (törzsutasoknak kedvezmény)

Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető. Plitvicei - tavak (Horvátország): 

2024  Június 22.​

Indulás Balassagyarmat - Ipolyság - Rétság - Vác - Budapest régiójából hajnal 1-2 óra körül háztól - házig beszállási helytől függetlenül. Pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. A szabadprogramos kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt, így ennek tekintetében szabadon választhatóak a túraútvonalak. 

Belépőjegyek tájékoztató jeleggel: /MINDENKÉPP ELŐRE MEGVÁLTOTT JEGGYEL ÉRDEMES UTAZNI A BIZTOS BEJUTÁS ÉRDEKÉBEN!/

 • Jegy árak 2023 júni 1 és szept 30 között: felnőtt: 16 óráig 39,8 euró,  tanuló: 16 óráig 26,5 euró,  gyerek: 16 óráig 15,9 euró,  (7 és 18 év között), 7 év alatt ingyenes.
 • Jegy árak 2023 ápr 1 - máj 31 illetve okt 1-31 között: felnőtt: 23,5 euró, tanuló: 14,5 euró, gyerek: 6,5 euró (7 és 18 év között),7 év alatt ingyenes.


A Plitvicei tavak belépő árai magukban foglalják a nemzeti park területén levő járművek használatának díjait is, így a kis hajóért illetve a buszozásért nem kell már külön fizetni!


Visszaindulás: 17-18 óra körül.

Részvételi díj: 29.900 Ft
Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető. ​

egy napos utazás, csobbanás, horvátország, zakopane, krka, plitvice, stary smokovec, kisbusz, bérlés, balassagyarmat, rétság, vác, borsosberény, ipolyság, sahy, nógrádból utazás, 1 napos út, lengyelország, szlovákia,