HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Példa cím
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Europick Trans
Európa - Transport
​Nemzetközi személyszállítás
Ausztria - Németország
​kisbusszal

Egy napos utazások  

Egy napos szabadprogramos utazásokat szervezünk háztól - házig kisbusszal (9 személyes) a gyors utazás érdekében Nógrád, észak - Pest vármegye, Ipolyság régiójából Lengyelországba, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába és Szlovéniába. 

Elérhető útjaink, melyekről részletes tájékotatást lejjebb olvashat: Plitvicei tavak, Krka Nemzeti park, Bécs, Pozsony, Bled-tó, Crikvenica, Opatija, Zakopane, Bachleda-völgy(Bachledkova dolina, lombkorona sétány), Stary Smokovec, Csorba-tó, Donovaly.

EGYEDI CSOPORTOS UTAZÁSOKAT IS VÁLLALUNK!

Információ: +36709452488 , +36709450466, info@europicktrans.com


Zakopane Advent (Lengyelország): HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN

2023.12.02. (szombat) - 2023.12.07. (csütörtök)  -   2023.12.09. (szombat)    -   

2023.12.13 (szerda) -  2023.12.16. (szombat)

Indulás kibusszal a hajnali - kora reggeli órákban (beszállási helytől függően 5-6 órakor), majd a folyamatos utazást rövid pihenőkkel szakítjuk meg. Délelőtti órákban megérkezünk Zakopaneba, ahol szabadporgramok várnak mindenkire, így nem kell semmi olyan programon résztvenni amin nem szeretne!

Programlehetőségek: 

 • Séta a főutcán, miközben megcsodálhatjuk a górál stílusban épült mesés „fa palotákat”, megtekinthetjük a híres Szent Kelemen fatemplomot,
 • Siklóval feljuthatunk az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Belépő, mely tájékoztató jellegű: (kb. 35 pln/fő). Pontos információt a hivatalos weboldalon talál. Találunk fent a hegyen éttermeket, bazárt, lovasszánokat, lovaskocsikat,
 • Piac meglátogatása. Rengetek helyi tradicionális, ízletes sajtot, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, forralt bort, gyömbéres forró sört, frissen sült süteményeket, húsokat és egyéb érdekességeket találunk,
 • Lehetőség van a Kasprowy - csúcsra is kimenni, mely a központtól 3 km-re található,
 • Autentikus lovasszánozás, lovaskocsizás amennyiben nincs hó. Szánokat a kis utak mentén találhatunk.
 • Beszállási lehetőség, akár háztól - házig: Balassagyarmat, Ipolyság (Sahy), Rétság, Vác, Budapest és vonzáskörzetük.

Visszaindulás: 18 óra körül.

Részvteli díj: 17.500 Ft 

Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető.
​​​


Bécs Advent (Ausztria): HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN

2023.12.04. (hétfő) - 2023.12.14. (csütörtök) - 2023.12.18. (hétfő)

 • Reggel 5 és 6 óra között indulás Bécsbe, érkezés 10-11 óra körül, ahol vár a szabadprogramos kirándulás, tehát nincs idegenvezetés és unalmas kötött programok. Érkezés után egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit megtekintheted. A Karlsplatztól indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot, majd a Hofburgot ismerhetjük meg kicsit közelebbről a séta folyamán.
 • Ezután fedezheti fel a nyüzsgő város szépségeit, az üzleteket, éttermeket, és nem utolsó sorban  a különféle karácsonyi vásárokat. Elvégezhetjük a karácsonyi bevásárlást, vagy éppen csak élvezhetjük a nyüzsgő város hangulatát.
 • Legkedveltebb a Városháza előtti „Christkindlmakrt”. De a város legkülönbözőbb részein számos kisebb-nagyobb vásár található. A késő délutáni órákban kigyúlnak a fények, és még látványosabb a város és a vásárok. 
 • Tervezett hazaindulás 18:00 óra. Hazaérkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül .
 • Beszállási lehetőség, akár háztól - házig: Balassagyarmat, Ipolyság (Sahy), Rétság, Vác, Budapest, Tatabánya, Győr, M1 autópálya mentén megbeszélés alapján.
 • Jelentkezési határidő: kiírt dátum előtti 10. napig a foglaló befizetésével!
 • Minimum létszám: 6 fő


A programváltozás jogát fenntartjuk.

Részvteli díj: 17.500 Ft 

Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető.


Bledi-tó (Szlovénia): 2024 TAVASZ LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Indulás: péntek éjjel. Balassagyarmat - Ipolyság - Rétság - Vác - Budapest - M7 autópálya mellől bárhol becsatlakozhatsz, akár áztól - házig szállítással! 

Érkezés: szombat reggel, ahol szájtátva bámuljuk majd Szlovénia lenyűgöző természeti kincsét, a Vintgar-szurdokot. Egész nap szavadprogramos, tehát semmi kötelező program nem terhel!

A Vintgar-szurdok vadregényes környezetében a 13 m magas Šum – a legmagasabb szlovén vízesés – zuhog alá a meredek és függőleges sziklafalakról, a mélyben pedig sebes folyó kanyarog. A mindössze 1,6 km hosszú túrát rövidsége ellenére sem fogod soha elfelejteni, a felejthetetlen élményről gondoskodnak a folyón átívelő fahidak és a sziklák oldalához rögzített, olykor igen szűk fafolyosók. A völgyben a természet nyers erejét látod, csupán két látnivalót találsz, amelyet emberi kéz formált: a gátat és a bohinji vasútvonal kőhídját.

Miután jól kisétáltuk magunkat, busszal megyünk a Bledi-tóhoz, ahol többféle program közül tudsz választani:

 • A Bledi-tó és környéke valóságos festői környezet, ahol a tavat körülölelő hegyek és erdők, valamint a tó fölé tornyosuló vár teszik idillivé a tájat.
 • A bledi várból a tóra nyíló kilátás páratlan és leírhatatlan. A több mint ezeréves ódon várépület 1011 körül épült. A vár nyomdájában ismerkedj meg a hagyományos, kézi nyomtatással, majd a borospincében zárd le pecsétviasszal az üvegbe töltött bort.
 • A várkastély minden nap nyitva van, a belépő 11 euro (diákkal 7 euro, 14 év alatt 5 euro). Az árak tájékoztató jellegűek, melyről a hivatalos honlapon olvashat! 
 • Ha Bledben jársz, egy dolgot mindenképpen ki kell próbálnod: kóstold meg az aranyszínűre sült ropogós vajas tésztán az ízletes vaníliakrémet, a tetején tejszínnel, újabb réteg ropogós tésztával és finoman hintett porcukorral – azaz, a híres bledi krémest.
 • Pletnával szeld a vizeket a tavon!
 •  A tavon számos lehetőség közül választhatsz, hogy átjuss a szigetre, ám ennek hagyományos módja a pletna, ami a helyi mesteremberek által készített laposfenekű, vászontetővel beárnyékolt fa gondolákat jelenti. 1590 körül említették először helyi források ezt a hajót, amelyet a pletnár kezel.
 • A pletnárság nemzedékről nemzedékre öröklődik, azaz előfordul, hogy évszázadokig a családban marad. A pletnárok több helyszínen – többek között az Evezőközpontban, a Park szálloda alatt vagy az Egészség Parkban – is várják a hajózni vágyókat.
 • Jó időben adj az érzésnek: irány a bobpálya!
 • Töltsd fel az adrenalinszinted az egyik legvagányabb nyári sípályán, és száguldás közben élvezd az eléd táruló csodás panorámát is! Több mint fél km hosszan, akár 40 km/h-val csúszhatsz, kábé 25%-os meredekségen. Ugye, jól hangzik?
 • Nyitva: április 1 – október 21.


Hazaindulás: miután lábunk és szemünk is kimerült a sok sétában és csodálkozásban, este 5-6 óra között hazafelé vesszük az irányt (a pontos időpontot helyszínen beszéljük meg).

Hazafelé még megállunk, hogy megkóstoljuk a méltán híres trojane-i fánkokat – itt meg is tudunk vacsorázni, de a fánkot tutira nem hagyjuk ki!

Hazaérkezés: vasárnap, a hajnali – kora reggeli órákban. Ez függ a forgalomtól és a határon való átjutástól is.

Részvételi díj: 29.900 Ft

Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető. Bachledka-völgy (Bachledkova dolina, lombkorona sétány), Csorba-tó (Szlovákia):

  2023.11.18. szombat HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!

Indulás Vác - Rétság - Balassagyarmat - Ipolyságról  reggel 5-6  órakor beszállástól függően. Délelőtti órákban érkezés a Bachledka völgybe, ahol felkeressük a Bachledka lombkorona sétányt és kilátótornyot, mely tetetején egy "adrenalin háló" feszül. Feljutás felvonóval történik térítés ellenében. Az erdő közepén magasodó látványosság a földről a 32 méter magas sprirális alakban kanyarodó toronyba vezeti a látogatókat. Készüljön fel a "tátrai kétezresekre" nyíló csodás kilátásokra. Bátrabbak lecsúszhatnak, mások pedig visszasétálnak. A szlovák Magas-Tátra legismertebb és leglátogatottabb tátrai tengerszemhez, a Csorba-tóhoz utazva folytatjuk az utunkat. Pazar látvány mellett körbejárhatják a tavat, vagy ha az idő és az időjárás is engedi, ülőfelvonóval (térítés ellenében) felmehetnek a tó fölé magasló csúcsra (1830 m). Csodás látványban részesülnek a környező szikla óriásokra, völgyekre. 

Kiegészítés: Időjárás és időkeret függvényében lehetőség van Ótátrafüreden is megállni és feljutni a Tarajka csúcsra fogakereskűvel (térítés ellenében). Az Ótátrafüred (Starý Smokovec) fölött található Tarajkán (Hrebienok) található a Tátra leglátogatottabb téli látványossága, a Tátrai jégtemplom (Tatranský ľadový dóm), mely egy egyedülálló szakrális épület, A jégtemplom építéséhez minden alkalommal világhírű épületek adnak ihletet. Mindezek mellett a kilátás bámulatos!

Visszaindulás 18 óra magassága.

Részvteli díj: 17.500 Ft 

Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető.
​​


Plitvicei - tavak (Horvátország): 2024 TAVASZ LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK!

Indulás Balassagyarmat - Ipolyság - Rétság - Vác - Budapest régiójából hajnal 1-2 óra körül háztól - házig beszállási helytől függetlenül. Pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. A szabadprogramos kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt, így ennek tekintetében szabadon választhatóak a túraútvonalak. 

Belépőjegyek tájékoztató jeleggel: /MINDENKÉPP ELŐRE MEGVÁLTOTT JEGGYEL ÉRDEMES UTAZNI A BIZTOS BEJUTÁS ÉRDEKÉBEN!/

 • Jegy árak 2023 júni 1 és szept 30 között: felnőtt: 16 óráig 39,8 euró,  tanuló: 16 óráig 26,5 euró,  gyerek: 16 óráig 15,9 euró,  (7 és 18 év között), 7 év alatt ingyenes.
 • Jegy árak 2023 ápr 1 - máj 31 illetve okt 1-31 között: felnőtt: 23,5 euró, tanuló: 14,5 euró, gyerek: 6,5 euró (7 és 18 év között),7 év alatt ingyenes.


A Plitvicei tavak belépő árai magukban foglalják a nemzeti park területén levő járművek használatának díjait is, így a kis hajóért illetve a buszozásért nem kell már külön fizetni!


Visszaindulás: 17-18 óra körül.

Részvételi díj: 29.900 Ft
Részvételi díj tartalmazza az utazást kisbusszal oda-vissza.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját, mely szabadon köthető. ​

egy napos utazás, csobbanás, horvátország, zakopane, krka, plitvice, stary smokovec, kisbusz, bérlés, balassagyarmat, rétság, vác, borsosberény, ipolyság, sahy, nógrádból utazás, 1 napos út, lengyelország, szlovákia,